Spraytanning is de toekomst voor een verantwoorde gezonde bruine teint!

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd (zon)nebank gebruik. Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooi bruine teint bestaan. Spraytanning biedt hiervoor de toekomst. Spraytanning is een gezonde manier om in slechts enkele minuten een mooie bruine teint te krijgen.

Wij geloven in dit slimme alternatief voor de zonnebank. Omdat het, in tegenstelling tot zonnen, goed is voor je huid. Het geeft je in 10 minuten een prachtig bruine huid. Omdat het (voor de Benelux) een relatief nieuwe techniek is, vertellen wij je er graag wat meer over de behandeling.

Hoe gaat een Spraytan behandeling precies

Met een speciaal Spraytanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Een behandeling duurt maar zo’n 10 minuten.

Het is niet nodig om deze winter onder de zonnebank te gaan. Doe net als de Hollywood sterren en neem een Spraytanning.

Dans

Je kleed je uit en neemt plaats in de cabine/tent en kort hierna word je gedurende 5 tot 10 minuten met zelfbruinende lotion beneveld over het hele lichaam. Tijdens de behandeling geeft de schoonheidsspecialiste je aanwijzingen hoe je moet gaan staan om de kleur zo egaal mogelijk en overal te vernevelen.
Na de behandeling moet je de Spraytan-lotion nog even laten drogen.

Vitamines

De Sprytan-lotion is samengesteld op basis van zelfbruiner, hydraterende elementen en vitamines A, C & E. Elke behandeling bezorgt je een gelijkmatig kleurtje dat 5 à 7 dagen aanhoudt. Al vanaf de eerste behandeling heb je een mooie goudbruine teint à la Jennifer Aniston. Om een nog intensere kleur te verkrijgen is het slim om 24 uur te wachten voordat je een extra sessie plant.

Dit is precies waarom actrices en modellen voor deze methode kiezen. Paris Hilton, Cameron Diaz en Kelly Osbourne zijn bekende ‘tanning-addicts’. In Nederland wordt het ook steeds meer bekend. Kijk maar naar programma’s als Oh, oh Cherso, Hollands Next Top Models,

Bij ons in de salon werken met 2 verschillende merken, Whitetobrown, voor de normale huid en Vani-T (volledig organisch produkt) voor de gevoelige huid.
Zo ziet u dat ieder huidtype bij ons getand kan worden.

Hoe bereid ik mezelf voor op de behandeling

Voor de Spraytan:

 • Draag loszittende/donkere kleding als je een Spraytanning ondergaat, dit voorkomt vlekken en strepen over je lichaam.
 • Zorg dat de huid goed gescrubt is en gebruik geen bodylotion of gezichtscreme.
 • Zorg dat je geen make-up op hebt voor de behandeling.

Hoe lang blijft mijn kleur mooi?

 • De bruine kleur kun je ongeveer 5 tot 7 dagen behouden, wanneer je deze goed verzorgt. Dit kun je doen door het gebruiken van een vochtinbrengende crème.
 • Gebruik tijdens het douchen milde zeep, of milde douchegel als Whitetobrown Body Wash.
 • Let er ook op dat je met je handdoek dept, en er niet te fanatiek mee over je huid ‘ragt’.

Ik ga trouwen, hoe lang van te voren moet ik mezelf laten tannen?

Voor het beste resultaat, is het het beste om drie dagen voor de bruiloft een spray tan plannen. Dan is je bruine tintje op haar mooist, en loop je ook geen risico op vlekken op je jurk. Eventuele vlekken gaan er vaak wel uit bij de stomerij.

Kan ik zwemmen/sporten?

Door te zwemmen en naar de sauna te gaan, zal de verkregen teint wat sneller vervagen. Sporten kun je direct na de behandeling beter ook een achttal uren uitstellen, vanwege het transpireren.

Na hoelang kan ik weer opnieuw een tanning doen?

Voor een optimaal resultaat kan na 5 á 7 dagen de behandeling worden herhaald.
Bij Go 4 Beauty bieden wij ook een ‘nabehandeling’ aan: een Spraytan tegen een gereduceerd tarief, mits je binnen die 5 tot 7 dagen terugkomt.

Wat houdt een Spraytan Party in

Spray tanning is een feest op zich! Perfect voor avonden uit, vriendinnen, studenten, collega’s, vrijgezellenfeesten… Plan het bijvoorbeeld samen met de groep waarmee je daarna gezellig uit gaat.

It’s party time!

Een gezellig avondje thuis met je vriendinnen? Weg met de tupperware-, lingerie- en kleding party’s.  Verras je vriendinnen met een spraytanning party!
Mix de avond met leuke muziek, een drankje en gezelligheid en je hebt een geweldige avond
met een mooie bruine teint als eindresultaat!

Er worden speciale tarieven gerekend vanaf 6 personen en de gastvrouw/man is altijd gratis

Perfect voor:

 • Vrijgezellenfeestje
 • Verjaardag
 • Bruiloft
 • Gala/ evenement
 • Gewoon voor de gezelligheid

Besparing op de normale prijs

Jij en je vriendinnen krijgen van ons professionele team een spray behandeling.
Binnen 10 minuten heb je een mooie bruine egale kleur.

Je bent dan verzekerd van een stralende bruine kleur en een leuke ervaring.

Ik ben zwanger en nu?

Het debat over de vraag of zelfbruiners in het algemeen veilig zijn tijdens zwangerschap is onbeslist. De vraag is of de werkzame stof in deze producten, DHA (Dihydroxyacetone), in staat is om de huid te doordringen. Alles wijst erop dat het niet kan. Er zijn geen problemen gemeld met betrekking tot DHA en het penetreren van de huid, of het veroorzaken van problemen tijdens zwangerschap. DHA wordt al verwerkt in cosmetica sinds 1960, er zijn nooit problemen gemeld.

Er zijn geen schadelijke chemische stoffen in al onze Spraytan-oplossingen, maar wij raden geen Spraytan behandeling aan tijdens het eerste trimester van een zwangerschap. Na deze periode raden wij je aan een arts toestemming te vragen alvorens een Spraytan te boeken.

Wel is het zeker een veiliger alternatief dan de zonnebank of zonnen. Zonnebanken is echt uitgesloten tijdens zwangerschap
(oververhitting/ UV straling).

 

Op een mobiel voor de prijzen naar links swipen.

Behandeling Prijs
Gehele lichaam Whitetobrown €    30,00
Gezicht en armen Whitetobrown €    17,50
Benen Whitetobrown €    17,50
Nabehandeling gehele lichaam binnen 7 dagen  €   25,00
10 rittenkaart hele lichaam  € 235,00