MHP vrouwen/mannen

Haarverlies en dunner wordend haar zijn problemen waar dagelijks veel vrouwen mee geconfronteerd worden. Meer dan de helft van alle vrouwen krijgt op een bepaald moment in het leven te maken met een vorm van haaruitval. Haarverlies is vaak een onderwerp dat in de taboesfeer ligt en voor veel vrouwen drukt het een negatieve stempel op de dagelijkse bezigheden. Micro haar pigmentatie bij vrouwen kan in deze gevallen soms uitkomst bieden. Door de micro haar pigmentatie behandeling oogt het haar voller.

Wanneer kiezen vrouwen/mannen voor micro haar pigmentatie?

Dagelijks verliest u tussen de 50 en 100 hoofdharen. Verliest u meer haar dan er terug groeit en wordt het haar zwakker, dan is er sprake van haaruitval. Deze haaruitval zal na verloop van tijd zichtbaar worden. De oorzaken hiervan zijn verschillend. De meest onschuldige vorm is seizoensgebonden. Hierbij verliest u in het voor- en najaar meer haren en u ziet herstel in zowel de zomer als winter. Daarnaast is het ook normaal dat de vrouw na een zwangerschap meer haren verliest. Andere oorzaken van haarverlies zijn onder meer:

  • Langdurige perioden van overmatige stress
  • Tekort aan ijzer en vitame B
  • Ernstige schommelingen in de hormoonspiegel
  • Gebruik van sommige geneesmiddelen
  • Een teveel aan vitamine A
  • Dit kan genetisch bepaald zijn

Dunner wordend haar kan met behulp van micro haar pigmentatie vaak uitstekend worden behandeld. Door het aanbrengen van haarstoppeltjes met behulp van een ultra fijne naald, is het contrast tussen het haar en de huid minder groot. Hierdoor oogt het haar voller en is de haaruitval dus minder goed te zien.

Haaruitval is in bepaalde gevallen te behandelen

Vraag informatie op bij de verschillende haarklinieken en u zult zien dat een MHP-behandeling een goede manier is om wat aan het dunner wordende haar te doen. Lees ervaringsverhalen van lotgenoten en zie dat u niet de enige bent die met haaruitval wordt geconfronteerd. Door het lezen van ervaringen van anderen kunt u gestimuleerd worden om wat aan uw ‘dunner wordende haar’ te doen. Het kan u mogelijk net dat ene stapje in de goede richting geven, waarmee u de weg naar meer zelfvertrouwen kunt inslaan. Begin met het verzamelen van informatie en bezoek de websites van de diverse haar- en schoonheidsklinieken. Vaak is de eerste stap het moeilijkst. Wanneer u begonnen bent met lezen en vergelijken, zult u zien dat de stap naar het maken van een eerste intake afspraak een goede optie kan zijn.

Kies voor een micro haar pigmentatie behandeling bij specialisten

Haarverlies kan van negatieve invloed op uw zelfbeeld zijn. Het is daarom belangrijk dat u zich goed en veilig voelt bij een behandelaar. Micro haar pigmentatie bij vrouwen/mannen wordt vaker toegepast dan u wellicht in eerste instantie zou denken. In samenspraak met de behandelend specialist wordt uw hoofdhuid aan een nauwkeurig onderzoek onderworpen. Aan de hand hiervan kan er een pigment gekozen worden en wordt het aantal hoofdzones dat behandeld kan worden met u besproken. De behandeling verloopt net zoals bij mannen en neemt per sessie meerdere uren in beslag. Gedurende het intake gesprek heeft u alle gelegenheid om de vragen die u heeft te stellen en wordt u vertrouwd gemaakt met zowel de specialist die de behandeling uitvoert als de behandelkamer. Doorgaans verloopt een MHP-behandeling vrijwel pijnloos. De specialist zal u altijd wijzen op de mogelijkheid om voor de behandeling een verdovende crème op de hoofdhuid aan te brengen. Deze crème is verkrijgbaar op recept dat via de huisarts verkregen kan worden of via de mhp specialist zelf. Het is belangrijk dat u zich door de kliniek waar uw voorkeur naar uitgaat begrepen voelt. Is het gevoel niet goed, dan doet u er verstandig aan om verder te kijken.

 

 

Op een mobiel voor de prijzen naar links swipen.

Behandeling Prijs
1 zone €   350,00
2 zones €   630,00
3 zones €   960,00
4 zones  € 1300,00
5 zones  € 1650,00
De zones  hebben gemiddeld 2 behandelingen nodig (deze zitten dan ook in de prijs)
Litteken (inclusief 1 nabehandeling) Op aanvraag
Verdichting van bestaand haar (mannen en vrouwen, inclusief 2 nabehandelingen) vanaf 350 euro