Cryolipolyse

Cryolipolyse, dé doorbraak in figuurcorrectie

Hardnekkig en overtollig vet op uw buik, billen, heupen of benen? Met Cryoliplolyse behandelingen rekenen we hier definitief mee af.
Soms kunt u met fitnessoefeningen of diëten niet het gewenste resultaat bereiken, in dat geval verwijdert Cryolipolyse 1 tot 5 cm vet per kuur!
Kortom, Cryolipolyse behandelingen zijn dé oplossing voor overtollig vet op probleemzones!

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse is een nieuwe techniek waarbij we je figuur kunnen corrigeren door vetcellen te bevriezen. Dit zorgt ervoor dat deze vernietigd worden en op een geheel natuurlijke manier door je lichaam worden afgevoerd. Cryolipolyse is zeer geschikt wanneer je vet op buik, billen en benen wilt verwijderen die met sporten maar niet willen verdwijnen.

Voor wie is Cryolipolyse geschikt?

Voor personen met een BMI onder de 35 is Cryolipolyse de ideale oplossing. Op sommige plaatsen zijn en blijven vetophopingen zitten die maar niet weg willen, ook al eet u gezond en beweegt u voldoende. Met Cryolipolyse behoort dit tot verleden tijd.
Dit is niet alleen een uitkomst voor dames, maar zeker ook voor heren. Sommige heren hebben last van borstvorming (gynaecomastie). In hun dagelijkse leven ondervinden zij hier veelal hinder van.

Hoe werkt Cryolipolyse?

De behandelkop wordt doelgericht op uw probleemgebied geplaatst. Deze behandelkop verwarmd de vetcellen eerst kort tot 39,5°C om ze dan tot 4 C te koelen. Hierdoor wordt in slechts één behandeling 20 tot 22% reductie van het onderhuidse vetweefsel bereikt en verwijdert. Klinische onderzoeken bewijzen dat de behandeling met Cryolipolyse effectief én veilig is.

De behandeling door bevriezing is geheel pijnloos en gebeurt zonder verdoving, zonder injecties en er komt geen operatie aan te pas. Bovendien is er geen herstelperiode, waardoor u meteen na de behandeling de draad weer kan oppakken. Afhankelijk van de hoeveelheid vetcellen kan men genoeg hebben aan één of meerdere behandelingen. Over het algemeen zijn drie behandelingen aan te bevelen voor een goed resultaat. Er moet tussen de volgende behandeling wel 6 weken zitten, zodat het lichaam zich kan herstellen.

Herstel na een Cryolipolyse behandeling

Eén groot voordeel van behandeling is dat je direct na de behandeling weer door kunt gaan met je dagelijkse bezigheden, zoals werk. Sommige patiënten ervaren roodheid, blauwe plekken, een tintelend gevoel of gevoelloosheid na de behandeling, maar dit is tijdelijk en zal na een aantal dagen overgaan.

Cryolipolyse risico’s

Onze Cryolipolyse behandeling wordt als een geheel veilige behandeling gezien en heeft de goedkeuring van de Amerikaanse Food and Drug Administration. Omliggend huidweefsel wordt niet beïnvloed door de afkoeling en er wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke chemicaliën die het weefsel beschadigen. Alleen het vet wordt aangepakt. Er zijn, naast de tijdelijke verschijnselen (roodheid, tintelingen, blauwe plekken), geen bijwerkingen of complicaties bekend.

Contra Indicaties:

Kanker, Lever en/of nieraandoening, diabetes, acute ontsteking, recentelijke operatie, immuunziektes (AIDS, HIV), jonger dan 18 jaar, menstruatie op de dag van behandeling, besmettelijke ziekten en huidziekten, trombose, koorts, zwangerschap/borstvoeding, hartklachten, personen in bezit van pacemaker en epilepsie.

Resultaat

Het eerste resultaat na een behandeling is na 3 à 4 weken zichtbaar. Het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na ongeveer 3 maanden. Door het zuiveringssysteem van het lichaam kunnen de resultaten tot 6 maanden na de behandeling nog verbeteren. Omdat de vetcellen vernietigd worden zal het resultaat, mits je een gezonde levenswijze onderhoudt, permanent zijn. Het is daarmee te vergelijken met een liposuctie behandeling, alleen zijn onze Cryolipolyse behandelingen aardig goedkoper is.

 • Vet wordt definitief verwijderd door Cryolipolyse.
 • Gemiddeld zijn er 3 Cryolipolyse behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.
 • De Cryolipolyse behandeling is volkomen pijnloos, veilig en zeer effectief.
 • Na een Cryolipolyse behandeling is geen herstelperiode nodig.
 • Bij behandelingen d.m.v. Cryolipolyse zullen geen bijwerkingen optreden.

Welke zones komen voor behandeling in aanmerking?

Elke lichaamszone met ongewenste vetophoping kan door middel van Cryolipolyse behandeld worden. De bijwerkingen die als gevolg van een behandeling kunnen optreden zijn minimaal en ongevaarlijk. Het gaat om lokale roodheid, blauwe plekken en een tijdelijke lichte gevoelloosheid van de huid. Deze eventuele bijwerkingen verdwijnen na verloop van tijd vanzelf. Meestal worden de dijen, de buik, de ‘love handles’ en de armen behandeld. Bij opvallende asymmetrie van de lichaamscontouren is het ook mogelijk om slechts één zijde te behandelen.

 • bovenbenen binnenzijde
 • bovenbenen buitenzijde
 • zadeltassen
 • buik
 • maagstreek
 • taille
 • rug
 • love handles
 • billen
 • knieën
 • bovenarmen

Afhankelijk van de afmeting van het te behandelen gebied, is het nodig om meer dan 1 zone te doen. Zo hebben we voor de onderbuik vaak 2 zones nodig om het volledige gebied te behandelen, 1 zone voor elke love-handle en 2 zones voor de onderrug etc. Elke zone duurt 30 minuten.

Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van de klachten en de doelen die je voor je zelfs stelt. Het gemiddelde ligt rond de 3 tot 6 behandelingen, maar het eerste zichtbare resultaat is vaak al na enkele behandelingen merkbaar.

Op een mobiel voor de prijzen naar links swipen.

Behandeling Prijs eenmalig Prijs Kuur
Buik boven de navel óf buik onder de navel (1 zone) €   65,00 €  175,00
Hele buik (2 zones) €   95,00 €  265,00
Boven rug (2 zones) €   95,00 €  265,00
Love handels (2 zones)  €  95,00 €  265,00
Dijen buitenkant (2 zones, iedere dij 1)  €  95,00 €  265,00
Dijen binnenkant (2 zone, ieder dij 1)  €  95,00 €  265,00
Dijen beide kanten (4 zones)  € 175,00 €  505,00
Billen (2 zones) €   95,00 €  265,00
Bovenarmen (2 zones, iedere arm 1) €   95,00 €  265,00
Knieën (2 zones, iedere knie 1) €   95,00 €  265,00
Rand onder de BH vóórkant (1 zone) €   65,00 €  175,00